UA-77863031-1
La version de votre navigateur est obsolète. Nous vous recommandons vivement d'actualiser votre navigateur vers la dernière version.

We telen zowel onder glas, in tunnels, als in de vollegrond.

De glasteelt is gevestigd op 3 verschillende locaties (Lennik, Peulis en OLV-Waver) en omvat in totaal 3,8 ha serres. De meeste serres kunnen verwarmd worden maar de laatste paar jaren is er een een grote verschuiving van verwarmde naar niet-verwarmde teelten. In de serres worden zowel vruchtgroenten (tomaten, komkommers, aubergines) als bladgroenten gekweekt en dit naargelang het seizoen, maar ook bijvoorbeeld aardbei behoort tot ons aanbod.

De tunnels beslaan een oppervlakte van ongeveer 1 ha. Hierin staan de bladgroenten in de overgangsperiode tussen serreteelt en vollegrond, maar ook kleinfruit (bramen, frambozen, aardbeien). In de zomer staan hier speciale tomatenrassen en boontjes.

 In de vollegrond betelen we zo'n 10 ha. De nadruk ligt hier op een breed gamma aan slasoorten, courgetten, peterselie, aardbeien en pompoenen. Daarnaast nog diverse kleinere teelten. Een buurman bio-teler kweekt voor on de koolgewassen, aardappelen en pompoenen op een groter, meer akkerbouwmatig georganiseerd bedrijf.

 

Serres:

SerresSerres

 

Tunnels:

TunnelsTunnels

 

Vollegrond:

VollegrondVollegrond